Δέρμα και υγεία

Κηραλοιφή….Tο απόλυτο 100% φυσικό καλλυντικό

Κεραλοιφή

Από τα πιο γνωστά Ελληνικά προϊόντα που κατέκτησε δικαίως ολόκληρο τον πλανήτη εξαιτίας των απίστευτων ευεργετικών του ιδιοτήτων στον ανθρώπινο οργανισμό.

Φυσικά καλλυντικά

«Είναι τα καλλυντικά που όλα τους τα συστατικά προέρχονται από φυσικές, χημικά ανεπεξέργαστες μη ζωικές ουσίες. Ο κύριος αντιπρόσωπος αυτής της κατηγορία είναι οι κηραλοιφές. Οι κηραλοιφές είναι ένα προϊόν που υφίσταται από την αρχαιότητα και επανήλθε στις μέρες μας. Η παρασκευή τους είναι απλή, με βασικά συστατικά το κερί μέλισσας και συνήθως το έλαιο ελιάς και συνήθως περιέχουν διάφορα εκχυλίσματα βοτάνων. Οι κηραλοιφές περιέχουν συστατικά 100% φυσικής προέλευσης και αποτελούν ένα εξειδικευμένο προϊόν με τεράστιες θεραπευτικές ιδιότητες σε παθήσεις δέρματος όπως εγκαύματα, κατακλίσεις, ξηροδερμία καθώς επίσης προσφέρουν ανακούφιση από πόνους σε αρθρώσεις και αυχένα. Δεν προκαλούν παρενέργειες, γιατί είναι φτιαγμένες από αγνά υλικά, όπως το ελαιόλαδο και το μελισσοκέρι. Δεν χρησιμοποιούνται πρόσθετα χημικά συστατικά στην κατασκευή τους και αυτός είναι ο σοβαρότερος παράγοντας που διασφαλίζει την αποφυγή οποιασδήποτε μορφής αλλεργιών» ( Μολφέτα Χ.,2019- Institutional Repository – Library & Information Centre – University of Thessaly15/12/2019 16:17:16 EET – 46.177.69.38)

Οι κηραλοιφές της TRISILIA περιέχουν συστατικά 100% φυσικής προέλευσης με βασικό συστατικό το κερί μέλισσας παραγωγής μας. Χωρίς χημικά πρόσθετα και συντηρητικά , με επουλωτικές , αναπλαστικές, ενυδατικές και μαλακτικές ιδιότητες εξαιτίας της ιδιότητας των αιθέριων και φυτικών ελαίων που χρησιμοποιούνται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *