ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΝΤΟΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 50€ ΚΑΙ ΕΩΣ 2kg ΒΑΡΟΣ ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ

Η αποστολή της παραγγελίας σας πραγματοποιείται μεταξύ 1-3 εργάσιμων ημερών από την ημέρα καταχώρησης της παραγγελίας, για προϊόντα τα οποία είναι άμεσα διαθέσιμα.
Σε περίπτωση μη διαθέσιμου άμεσα προϊόντος, θα ενημερωθείτε έγκαιρα για πιθανή καθυστέρηση της παραγγελίας. Εάν δεν είναι εφικτό να αποσταλεί το προϊόν, η παραγγελία σας θα ακυρωθεί και θα γίνει άμεση επιστροφή χρημάτων με τον ίδιο τρόπο με τον οποίο πληρώσατε.
Εάν τα στοιχεία χρέωσης και τα στοιχεία αποστολής της παραγγελίας σας είναι διαφορετικά, παρακαλούμε να προσθέσετε ως σημείωση στην παραγγελία σας τον τηλεφωνικό αριθμό του παραλήπτη.

Οι παραγγελίες εντός Ελλάδος:

  • Με την εταιρεία ταχυμεταφορών ΕΛΤΑ courier επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 3,00€ με ΦΠΑ εφόσον το βάρος της παραγγελίας είναι μέχρι 2 kg.  Για παραγγελίες μεγαλύτερου βάρους, το κόστος αυξάνεται κατά 1€ για κάθε επιπλέον kg.
  • Με την εταιρεία BOX NOW επιβαρύνονται με έξοδα αποστολής 1,00€ υπό την προϋπόθεση τραπεζικής κατάθεσης.

ΔΥΣΠΡΟΣΙΤΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ 3-4 ΗΜΕΡΕΣ, ΝΗΣΙΑ 2-3 ΗΜΕΡΕΣ

Αναζητήστε την αποστολή σας εύκολα και γρήγορα συμπληρώνοντας τον αριθμό αποστολής που έχετε λάβει με email αφού έχει αποσταλεί η παραγγελία στο ακόλουθο link: https://www.elta-courier.gr/search

ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟΥ

Χρέωση βάση βάρους, παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας στο 6980093239 ή στο info@trisilia.com.

ΤΡΟΠΟΙ ΠΛΗΡΩΜΗΣ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ

Αν επιλέξετε την τραπεζική κατάθεση, θα πρέπει να καταθέσετε το συνολικό ποσό της παραγγελίας σας συμπεριλαμβανομένων και των μεταφορικών στον παρακάτω λογαριασμό. Η ολοκλήρωση της παραγγελίας σας θα γίνει μόλις λάβουμε επιβεβαίωση της κατάθεσης σας. Σε περίπτωση που έχετε άλλη τράπεζα, τα έξοδα συναλλαγής επιβαρύνουν τον πελάτη.

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
ΙΒΑΝ: GR07 0171 0940 0060 9414 3401 894
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΟΣΜΕΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
ΙΒΑΝ: GR83 0110 8830 0000 8830 0787 350
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΟΣΜΕΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
EUROBANK
ΙΒΑΝ: GR50 0260 7220 0006 1020 1250 196
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΟΣΜΕΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
ALPHA BANK
ΙΒΑΝ: GR02 0140 3150 3150 0278 9001 309
ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΚΟΣΜΕΤΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ

ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΒΟΛΗΣ

Τα έξοδα αντικαταβολής είναι 1.5€. Η παραγγελία σας αποστέλλεται στην διεύθυνση που θα επιλέξετε κατά την καταχώρηση και πληρώνεται με την παραλαβή της. Το δέμα παραλαμβάνεται εφόσον η συσκευσία δεν είναι κατεστραμμένη ή ανοιγμένη.

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

Επειδή πρόκειται για τρόφιμα δυστυχώς ΔΕΝ γίνονται δεκτές επιστροφές.

Εάν αλλάξατε γνώμη για το προϊόν που έχετε παραγγείλει, έχετε στην διάθεσή σας 14 ημέρες για να  επιστρέψετε  το προϊόν που αγοράσατε.

Εάν όμως η παραγγελία σας βρεθεί κατεστραμμένη , θα πρέπει να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα:

Επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο 6980093239 ή μέσω e-mail στο info@trisilia.com
Τοποθετήστε το προϊόν που επιθυμείτε να επιστρέψετε σε ασφαλή συσκευασία. Καλέστε την courier (Γενική Ταχυδρομική) και επιστρέψτε το δέμα στην αποθήκη μας στην διεύθυνση Trisilia, Σ. Τσάντζου 30, ΤΚ 41334, Λάρισα, ΕΛΛΑΔΑ, με χρέωση στον παραλήπτη, δηλαδή την μελισσοκομία Trisilia.

H Trisilia θα αναλάβει είτε να σας αντικαταστήσει το κατεστραμμένο προϊόν με ένα καινούργιο (αναλόγως του αποθέματος) είτε να σας κάνει επιστροφή των χρημάτων σας.
Στην περίπτωση της αντικατάστασης, θα χρειαστούμε 3-5 εργάσιμες ημέρες από την παραλαβή της επιστροφής έτσι ώστε να ολοκληρωθεί η διαδικασία και αποστολή του νέου προϊόντος.
Στην περίπτωση της επιστροφής χρημάτων, αυτή θα εξαρτηθεί από τον τρόπο πληρωμής με τον οποίο έγινε η αρχική αγορά. Δηλαδή, η πληρωμή με αντικαταβολή θα επιστραφεί στον τραπεζικό λογαριασμό που έχετε δηλώσει στην φόρμα επιστροφής, η πληρωμή με τραπεζική κατάθεση θα επιστραφεί στον τραπεζικό σας λογαριασμό.

Πως θα γίνει επιστροφή των χρημάτων μου;

Μόλις παραλάβουμε την επιστροφή σας, θα ξεκινήσουν οι διαδικασίες επιστροφής της αξίας της. Ο τρόπος με τον οποίο γίνεται η επιστροφή εξαρτάται από τον τρόπο πληρωμής τον οποίο είχατε επιλέξει. Έτσι, το ποσό θα σας επιστραφεί με κατάθεση του ποσού εντός επτά (7) εργάσιμων ημερών στον τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εφ’ όσον είχατε πληρώσει με αντικαταβολή, είτε με επιστροφή των χρημάτων στον τραπεζικό σας λογαριασμό, από τον οποίο έγινε η αρχική κατάθεση.

Τι ποσό θα μου επιστραφεί;

Θα σας επιστρέψουμε το ποσό που αντιστοιχεί στην αξία των προϊόντων και των τυχόν εξόδων αποστολής.